Rólunk

Az MBME tagjai a legmagasabb minőségi szinten elkötelezettjei a biogazdálkodásnak. Számunkra a biogazdálkodás egy életre szóló szenvedély. Tagjaink kiváló szakmai és személyes hírnevükkel is valódi példát mutatnak az elkötelezettségről.

Tevékenységünket a helyi közösséggel is megismertetjük, és segítjük az együttműködést a biogazdálkodók és a fogyasztók között, illetve kapcsolatot ápolunk a nemzetközi ökológiai mezőgazdasági szervezetekkel.

Tanúsítványunk

Az MBME tanúsítványa igazolja, hogy az adott gazdaság a biogazdálkodás és az öko gazdálkodás előírásainak maximálisan megfelel, az adott termék a biogazdálkodás és az öko gazdálkodás előírásainak maximálisan megfelelő gazdaságból származik. A tanúsítvány megszerzéséhez a tagok egy részletes bizottsági vizsgálaton, illetve évenkénti felülvizsgálaton esnek át, amely során ellenőrizzük az előírások pontos betartását.

A felvételre váró potenciális tagok vizsgálatait a teljes átláthatóság érdekében nyilvánosságra hozzuk. Minden egyes felvételre váró tag gazdálkodását egy éven át monitorozzuk, hogy előírásainknak maximálisan megfeleljen.

Az MBME tagok a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzési rendszere és tanúsítványa alapján működnek.